Info omkring generalforsamling 2021 i Grundejerforeningen Strandvangen

Grundet COVID-19 er der stadigvæk mange restriktioner for foreninger og forsamlinger. Vi har ventet og håbet på at der ville blive givet mulighed for at vi kunne af holde vores generalforsamling som beskrevet i vores vedtægter.

Da dette ikke er muligt og da vi ikke ved hvornår disse bliver ændret, har bestyrelsen valgt at udskyde generalforsamlingen til slut september 2021, da alle jf. regeringen så vil være vaccineret hvis man har taget imod tilbuddet. Vi håber derfor at restriktionerne ændres til da, og vi derved kan afholde generalforsamling hvor alle har mulighed for at deltage.

Jf. vedtægterne vil indkaldelse til generalforsamlingen blive sendt ud den 1. i måneden før, 01 August 2021.

Vil der være ændringer til denne dato grundet flere restriktioner eller de er uændret, vil dette blive meddelt af bestyrelsen.

Vi håber alle kan imødekomme denne ændring så vi alle gøre vores til at forebygge smitten.

Skulle der være spørgsmål så kontakt bestyrelsen via GF-Strandvangen@outlook.dk